Theater nieuws Drenthe


Bent u op zoek naar het laatste nieuws uit de theaterwereld in Drenthe en de rest van Nederland? Dan zit u op de juiste website! Op onze website Theaters in Nederland plaatsen wij de laatste nieuwtjes van de theaters en de theatervoorstellingen die nu in de theaters staan geprogrammeerd. Houdt u van opera, cabaret of juist van familievoorstellingen? Voor iedereen hebben wij interessant nieuws! Bent u benieuwd wanneer een nieuwe voorstelling van Kd Theater in première gaat? Of wilt u weten of er al een nieuwe hoofdrolspeler is voor die nieuwe musical waar u met smart op wacht? Bekijk dit nieuws en meer op onze website!

Bekijk alle theaternieuws in Drenthe

Nieuws over theaters in Drenthe

Op zoek naar nieuwtjes over een specifiek theater in bijvoorbeeld Drenthe? Wilt u het weten als er voorstellingen zijn bij geboekt in theater De Nieuwe Kolk? Of bent u benieuwd wie de nieuwe directeur van De Tamboer is? Gaat er een nieuwe cabaretvoorstelling in première in Schouwburg Ogterop in Meppel? Ook voor andere nieuwtjes in de theaterwereld bent u hier op de juiste plaats. U leest het hier als er bijvoorbeeld nieuwe bezuinigingen in de theaterwereld plaatsvinden en wanneer er een grote inzamelingsactie is voor een goed doel.

Theatervoorstellingen in Drenthe

Zoekt u nieuws over de nieuwe voorstelling van Bos Theaterproducties? Bent u benieuwd welke voorstellingen van Albert Verlinde Entertainment er komend seizoen in première gaan? Of wilt u weten wie de nieuwe hoofdrolspeler wordt in de nieuwste musical van Stage Entertainment? U leest het op onze website!